ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 13Α ΛΕΥΚΟΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 13Α ΛΕΥΚΟΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 13Α ΛΕΥΚΟΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Τιμή Web: 1,30 € (με Φ.Π.Α.). (1,30 € ανά τεμάχιο) 1,53 € -15% 1,05 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ
block Εξαντλήθηκε
Περιγραφή
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 13Α ΛΕΥΚΟΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χαρακτηριστικά
147-09103
Γενικές Πληροφορίες
Ασφάλεια
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό/ White
Τάση Τροφοδοσίας (V)
250V
Ονομαστική Ισχύς (W)
3120W
Ενεργειακή Κλάση
A+
Χρόνια Εγγύησης
1 Χρόνο
ΕΝΤΑΣΗ
16A
Αριθμός Σούκο
1
Βαθμός Στεγανότητας (IP)
IP40
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Θερμοκρασία Λειτουργίας °C
-20°C - +40°C
Πλάτος
55mm
Προστασία Από Υπέρταση
Ναι/ Yes
Προστασία Για Παιδιά
Ναι/ Yes
Ύψος
40mm
Συχνότητα Λειτουργίας (Hz)
50/60Hz
Υλικό
ABS
Μήκος (mm ή cm)
50mm
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.