ΑΣΥΡΜΑΤΟ ZIGBEE GATEWAY
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ZIGBEE GATEWAY

Τιμή Web: 48,00 € (με Φ.Π.Α.). 38,71 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή

Χειριστείτε όλες τις Zigbee συσκευές σας με το Ασύρματο Zigbee Gateway.

Εύκολη σύνδεση με το ρούτερ σας μέσω ασύρματης τεχνολογίας Wi-Fi.

Δημιουργεί ένα δίκτυο ασύρματης τεχνολογίας Zigbee, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν οι «έξυπνες» Zigbee συσκευές που θέλετε να συμπεριλάβετε στο κιτ σας (λάμπες, αισθητήρες κ.α.) δίνοντας σας τη δυνατότητα να τις χειριστείτε μέσω smartphone ή tablet.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έξυπνα σενάρια ώστε να προσαρμόσετε τη λειτουργία των «έξυπνων» συσκευών σε διαφορετικές συνθήκες, όπως θερμοκρασία, ανίχνευση κίνησης και πολλά άλλα.

Τροφοδοσία USB 5V/1A (περιλαμβάνεται τροφοδοτικό)
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi 2.4GHz Wi-Fi
Πρωτόκολλο επικοινωνίας Zigbee
Σύνδεση με το δίκτυο 2.4GHz Wi-Fi
Απόσταση λειτουργίας Έως 150 μέτρα
Υλικό PC+ABS
Διαστάσεις 65mm×65mm×14.5mm
Εγγύηση 2 Χρόνια

Χαρακτηριστικά
520-10020
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.