ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ZIGBEE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ZIGBEE

Τιμή Web: 29,80 € (με Φ.Π.Α.). 24,03 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή

Ανιχνεύει κραδασμούς και δονήσεις στο χώρο που το τοποθετείτε.

Μικρό σε μέγεθος, συμπαγής κατασκευή και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας έως και 3 χρόνια.

Συνδέεται μέσω τεχνολογίας Zigbee με το δίκτυο και σας προσφέρει απομακρυσμένο έλεγχο.

Στέλνει ειδοποίηση όταν ανιχνευθεί κραδασμός ή δόνηση.

Τροφοδοσία 2ΧΑΑΑ 1.5V
Ένταση ρεύματος σε αναμονή ≤10uA
Πρωτόκολλο επικοινωνίας Zigbee
Απόσταση μετάδοσης Έως 30 Μέτρα (χωρίς εμπόδια)
Υλικό ABS
Διαστάσεις 70mm×24mm×20mm
Εγγύηση 2 Χρόνια

Χαρακτηριστικά
520-10025
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.