ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ IP68 ΜΟΝΟΣ 3P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ IP68 ΜΟΝΟΣ 3P

Κατάλληλο για Καλώδια Διατομής έως 3x1,5mm/ Suitable for Cross Cable to 3x1,5mm
Τιμή Web: 2,58 € (με Φ.Π.Α.). (2,58 € ανά τεμάχιο) 2,08 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
Κατάλληλο για Καλώδια Διατομής έως 3x1,5mm/ Suitable for Cross Cable to 3x1,5mm
Χαρακτηριστικά
147-11030
Γενικές Πληροφορίες
Κατάλληλο για Καλώδια Διατομής
Χρώμα Προϊόντος
Μαύρο/ Black
Διάμετρος
25mm
Χρόνια Εγγύησης
3 Χρόνια
ΕΝΤΑΣΗ
16A
Βαθμός Στεγανότητας (IP)
IP68
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Θερμοκρασία Λειτουργίας °C
-40°C - +85°C
Υλικό
Χαλκός κ Νάιλον/ Copper κ Nylon
Μήκος (mm ή cm)
80mm
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.