ΚΛΑΔΙ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, 79cm

ΚΛΑΔΙ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ, 79cm

Τιμή Web: 9,50 € (με Φ.Π.Α.). (9,50 € ανά ΤΕΜ.) 7,66 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 6.

check Διαθέσιμο
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
600-44275
Υλικό προϊόντος
Πλαστικό, σίδερο, χαρτί/Plastic, iron wire, Paper
Ύψος (cm)
5
Μήκος (cm)
79
Πλάτος (cm)
20
Διαστάσεις Συσκευασίας (cm)
40x20
Καθαρό Βάρος Κιβώτιου N.W. (Kgr)
14,4
Καθαρό Βάρος Τεμαχίου N.W. (Kgr)
0,12
Χρώμα
Λευκό, πράσινο/White, green
Ποσότητα κιβωτίου
120
Μεικτό Βάρος Τεμαχίου G.W.(Kgr)
0,121
Μεικτό Βάρος Κιβωτίου G.W. (Kgr)
14,405
Τύπος Συσκευασίας
Polybag
Διαστάσεις κιβωτίου (cm)
85x55x73
Διαστάσεις Υποσυσκευασίας (cm)
82x26x14
Καθαρό Βάρος Υποσυσκευασίας (Kgr)
1,44
Μεικτό Βάρος Υποσυσκευασίας (Kgr)
1,64
Τεμάχια Υποσυσκευασίας
12
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.