ΚΛΑΔΙ ΜΕ BERRY ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ, 153cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΚΛΑΔΙ ΜΕ BERRY ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ, 153cm

Τιμή Web: 34,50 € (με Φ.Π.Α.). (34,50 € ανά ΤΕΜ.) 27,82 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2.

check Διαθέσιμο
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
600-44278
Υλικό προϊόντος
Πλαστικό/Plastic
Μήκος (cm)
153
Διαστάσεις Συσκευασίας (cm)
77x54x57
Καθαρό Βάρος Κιβώτιου N.W. (Kgr)
8
Καθαρό Βάρος Τεμαχίου N.W. (Kgr)
0,33
Χρώμα
Πράσινο, κόκκινο/Green, Red
Αριθμός κλαδιών
144
Ποσότητα κιβωτίου
24
Μεικτό Βάρος Τεμαχίου G.W.(Kgr)
0,33
Μεικτό Βάρος Κιβωτίου G.W. (Kgr)
10
Τύπος Συσκευασίας
Κουτί/Brown box
Διαστάσεις κιβωτίου (cm)
77x54x57
Διαστάσεις Υποσυσκευασίας (cm)
75*17*9
Καθαρό Βάρος Υποσυσκευασίας (Kgr)
0,66
Μεικτό Βάρος Υποσυσκευασίας (Kgr)
1,2
Τεμάχια Υποσυσκευασίας
2
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.