ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Στάθμη Έντασης Ήχου 85dB/ Noise Level 85dB
Τιμή Web: 13,39 € (με Φ.Π.Α.). 10,80 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
Στάθμη Έντασης Ήχου 85dB/ Noise Level 85dB
Χαρακτηριστικά
147-32020
Γενικές Πληροφορίες
80M
Τύπος Μπαταρίας/ Battery Type
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό - Ασημί/ White - Silver
Τάση Τροφοδοσίας (V)
Κουδούνι 3-5V DC, Πλήκτρο 12V DC/ Bell 3-5V DC, Button 12V DC
Χρόνια Εγγύησης
1 Χρόνο
ΕΝΤΑΣΗ
Κουδούνι
Βαθμός Στεγανότητας (IP)
Κουδούνι IP20, Πλήκτρο IP44/ Bell IP20, Button IP44
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Πλάτος
Κουδούνι 109mm, Πλήκτρο 39mm/ Bell 109mm, Button 39mm
Ύψος
Bell 155mm, Button 86mm
Συχνότητα Λειτουργίας (Hz)
433.92MHz
Υλικό
ABS
Μήκος (mm ή cm)
Bell 46mm . Button 19mm
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.