ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ 1.5 V ΑΑ  LR6
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ 1.5 V ΑΑ LR6

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ 1.5 V ΑΑ LR6
Τιμή Web: 0,33 € (με Φ.Π.Α.). (0,33 € ανά τεμάχιο/BLx4) 0,27 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 12.

check Διαθέσιμο
Περιγραφή
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ 1.5 V ΑΑ LR6
Χαρακτηριστικά
147-24101
Τάση Τροφοδοσίας (V)
1,5V
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Θερμοκρασία Λειτουργίας °C
-20°C - +50°C
Σειρά Προϊόντων
Super Power Alkaline
Τεμάχια ανά συσκευασία
4
Υδράργυρος (Hg)
0.00%
Υλικό
Διοξείδιο Ψευδαργύρου-Μαγγανίου, Περίβλημα Αλουμίνιο/ Zinc-Manganese Dioxide, Jacket Aluminium
Τύπος Μπαταρίας
LR6
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.