ΔΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ NATURAL, 210cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΔΕΝΤΡΟ ΕΛΑΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ NATURAL, 210cm

Τιμή Web: 200,90 € (με Φ.Π.Α.). 162,02 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ
block Εξαντλήθηκε
Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
600-30178
Υλικό προϊόντος
PVC-Πλαστικό-Βαμβάκι/PVC-Plastic-Cotton
Ύψος (cm)
210
Καθαρό Βάρος Κιβώτιου N.W. (Kgr)
0,9
Καθαρό Βάρος Τεμαχίου N.W. (Kgr)
13,5
Χρώμα
Λευκό-Πράσινο/White-Green
Αριθμός κλαδιών
1168
Πάχος Pvc Υλικού (mm)
0,14+0,14
Πλάτος Pvc Κλαδιών (cm)
6,8
Τοποθέτηση κλαδιών
Ομπρέλα/Hinged
Υλικό βάσης
Μέταλλo/Metal
Διάμετρος (cm)
112
Ποσότητα κιβωτίου
1
Μεικτό Βάρος Τεμαχίου G.W.(Kgr)
14
Μεικτό Βάρος Κιβωτίου G.W. (Kgr)
14,9
Διαστάσεις κιβωτίου (cm)
130x37,5x44
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.