ΕΛΑΤΟ VIRGINIA, 180cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΕΛΑΤΟ VIRGINIA, 180cm

Τιμή Web: 107,10 € (με Φ.Π.Α.). 86,37 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο

local_shipping This product has free shipping!

Περιγραφή
Χαρακτηριστικά
600-30115
Υλικό προϊόντος
PVC
Ύψος (cm)
180
Καθαρό Βάρος Κιβώτιου N.W. (Kgr)
0,9
Καθαρό Βάρος Τεμαχίου N.W. (Kgr)
7,3
Χρώμα
Πράσινο/Green
Αριθμός κλαδιών
870
Πάχος Pvc Υλικού (mm)
0.12+0.12
Πλάτος Pvc Κλαδιών (cm)
7+7 8+8 5+5
Τοποθέτηση κλαδιών
Ομπρέλα/Hinged
Υλικό βάσης
Μέταλλο/Metal
Διάμετρος (cm)
104cm
Ποσότητα κιβωτίου
1
Μεικτό Βάρος Τεμαχίου G.W.(Kgr)
7,1
Μεικτό Βάρος Κιβωτίου G.W. (Kgr)
8
Τύπος Συσκευασίας
Κουτί/Carton
Διαστάσεις κιβωτίου (cm)
108x28x33
Μήκος Κιβωτίου (cm)
108
Πλάτος Κιβωτίου (cm)
28
Ύψος Κιβωτίου (cm)
33
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.