ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙ 1W AC 220-240V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙ 1W AC 220-240V

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙ 1W AC 220-240V
Τιμή Web: 5,56 € (με Φ.Π.Α.). 4,48 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙ 1W AC 220-240V
Χαρακτηριστικά
147-46002
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Volt)
220-240V
u7tity8otioltuil
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό - Μπλε/ White - Blue
Καθαρό Βάρος Προϊόντος (kg)
0,250kg
Κάλυψη Χώρου
10m²
Ονομαστική Ισχύς (W)
1W
Πλάτος
8cm
Συχνότητα Λειτουργίας (Hz)
50/60Hz
Ύψος
8cm
Υλικό
Πλαστικό/ Plastic
Μήκος (mm ή cm)
8cm
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.