ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟΣ ΦΑΚΟΣ 6W ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΑ IP44
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟΣ ΦΑΚΟΣ 6W ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΑ IP44

4 Λειτουργίες Φακός, Φως, Εντομοκτόνο, Φακός & Φως & Εντομοκτόνο/ 4 Modes Torch, Light, Insect Killer, Torch & Light & Insect Killer
Τιμή Web: 8,47 € (με Φ.Π.Α.). (8,47 € ανά τεμάχιο) 9,97 € -15% 6,83 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
4 Λειτουργίες Φακός, Φως, Εντομοκτόνο, Φακός & Φως & Εντομοκτόνο/ 4 Modes Torch, Light, Insect Killer, Torch & Light & Insect Killer
Χαρακτηριστικά
147-46027
Γενικές Πληροφορίες
4 Λειτουργίες
Με Ειδικό Βουρτσάκι Καθαρισμού/ With Special Cleaning Brush
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό/ White
Ονομαστική Ισχύς (W)
6W
Θερμοκρασία Χρώματος
6500 K
Τύπος Μετασχηματιστή
Ηλεκτρονικός/ Electronic
Βαθμός Στεγανότητας (IP)
IP44
Καθαρό Βάρος Προϊόντος (kg)
0,250kg
ΒΑΘΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ (Lumen)
Πλευρικό Φως
Κάλυψη Χώρου
30m²
Λυχνία Ένδειξης Λειτουργίας
Ναι/ Yes
Μήκος Κύματος
365-395NM
Πλάτος
7,3cm
Ύψος
21cm
Συχνότητα Λειτουργίας (Hz)
50/60Hz
Υψηλή Τάση
500-1000V
Υλικό
Πλαστικό/ Plastic
Μήκος (mm ή cm)
7 .3cm
Τύπος Μπαταρίας
3xAA
Τύπος Λαμπτήρα
UV LED
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.