ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

12 Λευκά Led/ 12 White led lights
Τιμή Web: 5,20 € (με Φ.Π.Α.). (5,20 € ανά τεμάχιο) 4,19 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
12 Λευκά Led/ 12 White led lights
Χαρακτηριστικά
145-24509
Γενικές Πληροφορίες
12 Λευκά Led/ 12 White led lights
Ρύθμιση Έντασης
Συμπεριλαμβάνονται 2 ειδικοί μαρκαδόροι/ Included 2 special markers
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό - Μαύρο/ White - Black
Τάση Τροφοδοσίας (V)
Μπαταρία 9V DC/ Battery 9V DC
Ονομαστική Ισχύς (W)
max 0,72W
Χρόνια Εγγύησης
1 Χρόνο
Βαθμός Στεγανότητας (IP)
IP20
Διακόπτης
Ναι/ Yes
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Πλάτος
50mm
Ύψος
210mm
Υλικό
Πλαστικό/ Plastic
Μήκος (mm ή cm)
300mm
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED CHIP
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.