Εταιρικό Προφίλ

Προφίλ της Εταιρείας

Η εταιρεία “Λαφαζάνης – Ηλεκτρολογικό Υλικό” ιδρύθηκε το 1966 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα του ηλεκτρολογικού και φωτιστικού υλικού. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, στη διεύθυνση Κονδύλη 21, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία των Τρικάλων.

Οι κυριότερες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρολογικών υλικών και ειδών φωτισμού. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μία πιο έντονη δραστηριότητα στα είδη φωτισμού LED, στο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, καθώς επίσης και στις φωτεινές πινακίδες LED.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, μας έχουν κάνει μία αρκετά ανταγωνιστική εταιρεία. Κι αυτό διότι τα προϊόντα μας συνοδεύονται από γνήσια πιστοποιητικά των κατασκευαστών (πιστοποιητικά όπως ISO, CE, EMC, LVD, ErP, RoHS), καθώς επίσης και με μία εγγύηση που μπορεί να ξεκινά από τα 2 χρόνια και να φτάνει έως τα 10. Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου μας. Ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει ηλεκτρολόγους, τεχνικές εταιρείες, μηχανικούς, εργολάβους, ξενοδοχεία, βιομηχανίες και φυσικά ιδιώτες. Η ποιότητα δε των προϊόντων μας καθώς και οι άριστες τεχνικές προδιαγραφές τους, οι οποίες υπερκαλύπτουν τα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα, μας έχουν δώσει ένα αξιόπιστο όνομα στην αγορά.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τα προϊόντα μας, όπως επίσης και την τεχνική κάλυψη αυτών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαφαζάνης Βασίλειος

Κονδύλη 21, Τρίκαλα

ΤΚ 42132

 

 

 

ΑΦΜ: 108650381

ΔΟΥ: Τρικάλων

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 010351853000

Αριθμός Μητρώου Παραγωγών (ΑΜΠ): 3459

Τηλέφωνο: +30 24310 20464

FAX: +30 24310 20464

Web: www.e-lafazanis.gr

 

E-mails:

Πληροφορίες: info@e-lafazanis.gr

Υποστήριξη & Πωλήσεις: sales@e-lafazanis.gr

Τμήμα Παραγγελιών: orders@e-lafazanis.gr

Τμήμα Λογιστηρίου: logistirio@e-lafazanis.gr

Τμήμα Προμηθειών: supply@e-lafazanis.gr