ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Power Kit WH-15
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Power Kit WH-15

Τιμή Web: 152,60 € (με Φ.Π.Α.). 123,06 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες
notifications_active Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Περιγραφή

Power Kit WH15

Εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση από μη εξειδικευμένο προσωπικό, με κομψό σχεδιασμό και τέλεια φινιρίσματα, το "Power Kit WH15" είναι ένα πλήρες ηλιακό σύστημα, μια πραγματική πηγή ενέργειας για όλη την οικογένεια, η οποία μπορεί να επαναφορτίσει με θύρα USB 5V και βύσμα αναπτήρα αυτoκινήτου με έξοδο 12V τα κινητά τηλέφωνα, το MP3, το GPS καθώς και άλλες συσκευές.

Όλες οι λειτουργίες είναι ενσωματωμένες σε μία συσκευή ελέγχου που θα στερεωθεί στον τοίχο του υπόστεγου κήπου, του γκαράζ ή της εξοχικής κατοικίας. Με την βοήθεια του θα απολαμβάνετε πάντα την ελευθερία να παράγετε το φωτισμό και την ενέργειά σας χωρίς να  περιορίζεστε και χωρίς κόστος.

Το κιτ περιέχει:

Ηλιακό πάνελ 15 W.

Εξαρτήματα τοποθέτησης του ηλιακού πάνελ.

5 m καλώδιο σύνδεσης του πάνελ με το Power Kit.

Κεφαλή φωτισμού με  LED.

Δείκτη του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας και της κατάστασης του Power Kit.

Έξοδο τροφοδοσίας 5V συνεχούς ρεύματος(USB).

Έξοδο τροφοδοσίας 12V συνεχούς ρεύματος (αναπτήρας).

Χειριστήριο φωτισμού με τηλεχειρισμό φωτισμού από απόσταση (συμπεριλαμβάνεται επαναφορτιζόμενη μπαταρία).

Φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών ΑΑ, ΑΑΑ,C,D,9V.

Διακόπτη φόρτισης των επαναφορτιζόμενων μπαταριών, για τροφοδοσία 5V DC και 12V.

Δείκτη τάσης επαναφορτιζόμενων μπαταριών (δίοδος).

Μπαταρία 12Αh/12V.

Λαβές μπαταρίας.

Ο ρυθμιστής φόρτισης ανάλογα με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας επιτρέπει ή όχι τη λειτουργία του φωτισμού, της τροφοδοσίας κ.α. Με την βοήθεια ενός μικροεπεξεργαστή γίνεται παρακολούθηση της φόρτισης της μπαταρίας για την αύξηση της διάρκειας ζωής της, όπως και για την προστασία της από χαμηλά και υψηλά φορτία.

Το Power Kit WH15 έχει κινητή κεφαλή η οποία είναι εξοπλισμένη με 6 LED συνολικής ισχύος 6W (αντίστοιχη σε 40W σε λάμπες πυρακτώσεως). Ενώ υπάρχει και ασύρματος διακόπτης για πιο εύκολη χρήση. Διάρκεια ζωής των LED: >10.000 ώρες. Θερμοκρασία χρώματος: 4000Κ.

Το Kit έχει την δυνατότητα φόρτισης επαναφορτιζόμενων μπαταριών τύπου AA,AAA,C,D (για τις οποίες η διάρκεια φόρτισης κυμαίνεται από 4 έως 6 ώρες) αλλά και τύπου 9V (για την οποία η διάρκεια φόρτισης είναι περίπου 10 ώρες).

Ο ηλιακός συλλέκτης είναι άμορφου πυριτίου και επιτρέπει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας ακόμη και σε περίπτωση συννεφιάς, ωστόσο, η βέλτιστη παραγωγή επιτυγχάνεται μέσω του άμεσου ηλιακού φωτός. Η τοποθέτηση του πάνελ προτείνεται να είναι νότια με κλίση περίπου 30° έως 45° και όχι οριζόντια.

Το Power Kit διαθέτει εγγύηση για ελαττώματα κατασκευής για 2 χρόνια, με εξαίρεση την μπαταρία και την μπαταρία του διακόπτη. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει κακή χρήση και δεν ισχύει σε περίπτωση αποσυναρμολόγησης ή τροποποίησης.

Χαρακτηριστικά
WH-15
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό / White
Ονομαστική Ισχύς (W)
6W
Θερμοκρασία Χρώματος
4000 K
Ένδειξη CE
Ναι/ Yes
Μήκος Καλωδίου
5m
Τάση Εξόδου (V)
5V
Τηλεχειριστήριο
Ναι / Yes
Χρόνος Φόρτισης Μπαταρίας
10h
ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ LED CHIP
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:


    • Για παραγγελίες με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος εώς 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€ ανά δέμα. Σε βαρύτερα ή μεγαλύτερα δέματα γίνεται ζύγισμα και ογκομέτρηση ώστε να καθοριστεί το κόστος των μεταφορικών και ακολούθως γίνεται ενημέρωση στον πελάτη. Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher).

    • Σε περιπτώσεις δεμάτων με μεγάλο όγκο ή ιδιαίτερα αυξημένο βάρος και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται απο την εκάστοτε μεταφορική εταιρία σε συνάρτιση με το βάρος και τον όγκο της αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η προπληρωμή του συνόλου της παραγγελίας.

    • Με παραγγελίες άνω των 59,00€ σας αποστέλλουμε δώρο το bluetooth ακουστικό NFM-E260 σε λευκό ή μαύρο χρώμα.


    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.