ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ SIEMENS RDH100
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΟΥ SIEMENS RDH100

Τιμή Web: 38,90 € (με Φ.Π.Α.). 31,37 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή

Θερμοστάτης χώρου με μεγάλη ευανάγνωστη οθόνη και έλεγχο TPI control για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας χώρου σε συστήματα θέρμανσης on/off.

Ο RDH100 εξασφαλίζει λειτουργία της εγκατάστασης με μέγιστη οικονομία. Κατατάσσεται στην κατηγορία ErP ελεγκτή class IV

Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ 1.5V

Ο θερμοστάτης χώρου Siemens RDH100 είναι ένας ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου για θέρμανση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικιστικά κτίρια, διαμερίσματα, εμπορικούς χώρους ή βιομηχανικά κτίρια, σε συνδυασμό με βάνες ζώνης, θερμικές βαλβίδες, καυστήρες αερίου ή πετρελαίου, ανεμιστήρες και αντλίες, ώστε να διατηρήσει την επιλεγμένη θερμοκρασία δωματίου.

Η απαιτούμενη θερμοκρασία ρυθμίζεται με τον περιστροφικό διακόπτη στο μπροστινό μέρος του θερμοστάτη, ο οποίος προσφέρει:
Μεγάλη LCD οθόνη: ευανάγνωστη οθόνη για ευκολία σε χειρισμό και λειτουργία, με ενδείξεις επιθυμητής ή πραγματικής θερμοκρασία

Τυπικές εφαρμογές

Έλεγχος θερμοκρασίας χώρου σε   

    • Μονοκατοικίες

    • Συγκρότημα κατοικιών

    • Κτίρια γραφείων

  • Σχολεία

Στοιχεία ελέγχου

    • Θερμικές βαλβίδες / ηλεκτροβάνες

    • Λέβητες πετρελαίου

    • Λέβητες αερίου

  • Κυκλοφορητές

Έλεγχος ΤΡΙ

Έλεγχο με αλγόριθμο TPI (Time proportional integral): ο θερμοστάτης ενεργοποιεί και απενεργοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εγκατάσταση, τα οποία καθορίζονται από την σχέση μεταξύ επιθυμητής και πραγματικής θερμοκρασίας.

Η περίοδος και το μήκος του παλμού (PWM) καθορίζονται από την σχέση μεταξύ επιθυμητής και πραγματικής θερμοκρασίας.

Χαρακτηριστικά
108-44028
Χρώμα Προϊόντος
Λευκό/ White
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:


    • Για παραγγελίες με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος εώς 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€ ανά δέμα. Σε βαρύτερα ή μεγαλύτερα δέματα γίνεται ζύγισμα και ογκομέτρηση ώστε να καθοριστεί το κόστος των μεταφορικών και ακολούθως γίνεται ενημέρωση στον πελάτη. Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher).

    • Σε περιπτώσεις δεμάτων με μεγάλο όγκο ή ιδιαίτερα αυξημένο βάρος και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται απο την εκάστοτε μεταφορική εταιρία σε συνάρτιση με το βάρος και τον όγκο της αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η προπληρωμή του συνόλου της παραγγελίας.

    • Με παραγγελίες άνω των 59,00€ σας αποστέλλουμε δώρο το bluetooth ακουστικό NFM-E260 σε λευκό ή μαύρο χρώμα.


    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.