ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ LED 3 equal 9W 240V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ LED 3 equal 9W 240V

Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container

Τιμή Web: 9,25 € (με Φ.Π.Α.). (9,25 € ανά τεμάχιο) 10,89 € -15% 7,46 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή

Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container

Χαρακτηριστικά
147-46026
Γενικές Πληροφορίες
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/LESS CONSUMPTION - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ/GREATER EFFICIENCY
Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container
Με Ειδικό Βουρτσάκι Καθαρισμού/ With Special Cleaning Brush
Χρώμα Προϊόντος
Μαύρο/ Black
Τάση Τροφοδοσίας (V)
220-240V
Τύπος Μετασχηματιστή
Ηλεκτρονικός/ Electronic
Καθαρό Βάρος Προϊόντος (kg)
0,340kg
Κάλυψη Χώρου
40m²
Πλάτος
11mm
Ύψος
210mm
Υψηλή Τάση
800V
Υλικό
Πλαστικό/ Plastic
Μήκος (mm ή cm)
10mm
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.