ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ LED 4 equal 10W 220-240V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ LED 4 equal 10W 220-240V

Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container
Τιμή Web: 19,50 € (με Φ.Π.Α.). 15,73 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή
Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container
Χαρακτηριστικά
147-46031
Τάση Τροφοδοσίας (V)
220-240V
Χρώμα Προϊόντος
Μαύρο/ Black
Τύπος Μετασχηματιστή
Ηλεκτρονικός/ Electronic
Καθαρό Βάρος Προϊόντος (kg)
1,260kg
Κάλυψη Χώρου
50m²
Πλάτος
80mm
Ύψος
265mm
Υψηλή Τάση
2000V
Υλικό
Πλαστικό/ Plastic
Μήκος (mm ή cm)
380mm
Γενικές Πληροφορίες
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/LESS CONSUMPTION - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ/GREATER EFFICIENCY
Με Δίσκο Περισυλλογής Εντόμων/ With Insects Collection Container
Με Ειδικό Βουρτσάκι Καθαρισμού/ With Special Cleaning Brush
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:
    • Για παραγγελίες μέχρι 59,00€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00€ ανά δέμα, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για αποστολή με ταχυμεταφορική (courier). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Για παραγγελίες άνω των 59,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher). Αυτό ισχύει μόνο για την αποστολή με ταχυμεταφορική (courier) και μόνο για αποστολές μικρότερες από 5 κιλά (για αποστολές πάνω από 5 κιλά θα γίνεται έκπτωση για τα 5 πρώτα κιλά). Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία και η χρέωση θα είναι ανάλογη του όγκου και του βάρους των προϊόντων (αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση με τον πελάτη).
    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.