LAFLIGHT - Φωτιστικό Αποστείρωσης χώρου με Λαμπτήρες UV-C 38W RC Μαύρο
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LAFLIGHT - Φωτιστικό Αποστείρωσης χώρου με Λαμπτήρες UV-C 38W RC Μαύρο

LAFLIGHT - Φωτιστικό Αποστείρωσης  χώρου με Λαμπτήρες UV-C 38W

Τιμή Web: 49,90 € (με Φ.Π.Α.). 40,24 € (χωρίς Φ.Π.Α.)
με ΦΠΑ Παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες
check Διαθέσιμο
Περιγραφή

Το φωτιστικό αποστείρωσης Laflight με ακτινοβολία UV-C είναι η ιδανική λύση για απολύμανση χώρων από βακτήρια, μύκητες, ακάρεα και ιούς όπως ο κορονοϊός  χωρίς κόπο, με μικρό κόστος και σε σύντομο χρόνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ:

Η συσκευή δεν θα πρέπει να λειτουργεί με παρουσία ανθρώπων ή ζώων στο χώρο καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα!

Το φωτιστικό χρησιμοποιεί δυο λαμπτήρες που εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία στο φάσμα του UV-C φωτός. Η ακτινοβολία UV είναι μη ορατή στα ανθρώπινα μάτια και μπορεί να εξουδετερώσει με επιτυχία μικροοργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες, ακάρεα και ιούς όπως ο κορονοϊός. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η ακτινοβολία UV-C που χρησιμοποιεί το φωτιστικό αποστείρωσης διαταράσσει το DNA των μικροοργανισμών καθιστώντας τους μη ενεργούς και αβλαβής.

Οι λαμπτήρες τεχνολογίας UV-C που χρησιμοποιούνται στο φωτιστικό αποστείρωσης, καλύπτουν χώρους έως και 40m². Η ακτίνα κάλυψης των 360° εγγυάται ότι ο χώρος θα αποστειρωθεί και στα πιο δύσκολα σημεία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απολύμανση χώρων όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, σχολεία, χώροι εργασίας, γραφεία, χώροι σίτισης κ.α.

Η συσκευή διαθέτει δυνατότητα χειρισμού μέσω ασύρματου τηλεχειριστηρίου με επιλογές λειτουργίας για 15, 30 και 60 λεπτά

Οι λαμπτήρες αποστείρωσης έχουν κατασκευαστεί με ειδικό γυαλί το οποίο δεν επιτρέπει την δημιουργία όζον κατά την λειτουργία τους. Αυτό σημαίνει ότι ο χώροι δεν χρειάζονται αερισμό μετά την αποστείρωση. 

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Τοποθετούμε το φωτιστικό αποστείρωσης στο κέντρο του χώρου που θέλουμε να αποστειρώσουμε. Απομακρυνόμαστε από το φωτιστικό και χρησιμοποιώντας το ασύρματο χειριστήριο επιλέγουμε το χρονικό διάστημα που θέλουμε να διαρκέσει η αποστείρωση του χώρου. Κατά την διάρκεια λειτουργίας του φωτιστικού δεν θα πρέπει να παραμένουν στον χώρο άνθρωποι και ζώα. Επιστρέφουμε στον χώρο μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος που έχουμε επιλέξει. Ο χώρος θα έχει αποστειρωθεί. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται η επιλογή του χρονικού διαστήματος των 30 ή 60 λεπτών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ UV-C;

  • Η επιλογή ενός φωτιστικού με λαμπτήρες UV-C είναι η καλύτερη λύση απολύμανσης και η αποτελεσματικότητα του έχει αποδειχθεί με επιστημονικές έρευνες
  • Είναι ιδανικό για την αποστείρωση χώρων από βλαβερούς μικροοργανισμούς καθώς και από όλους τους κορωνοϊούς 
  • Δεν απαιτεί κόπο και χρόνο όπως μια κλασική απολύμανση με απολυμαντικά προϊόντα
  • Απαιτεί πολύ μικρότερο χρηματικό κόστος αφού αντίθετα με τις κλασικές λύσεις απολύμανσης με εξειδικευμένο προσωπικό και απολυμαντικά προϊόντα το φωτιστικό θα συνεχίσει να απολυμαίνει για χιλιάδες ώρες χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω χρηματική επένδυση.
  • Δεν απαιτεί κάποια τεχνική γνώση για να λειτουργήσει και η μοναδική απαίτηση είναι να υπάρχει παροχή ρεύματος και να μην υπάρχει παρουσία ανθρώπων ή ζώων στον χώρο

Χαρακτηριστικά
520-75121
22.50 cm
42.50 cm
14.50 cm
1.10 kg
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (Volt)
220…240 V
Ονομαστική Ισχύς (W)
38W
Κάλυψη Χώρου
30-40m²
ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ
Τρόπος Λειτουργίας
Τηλεχειριστήριο / Χρονοδιακόπτης
Διαστάσεις Φωτιστικού
200mm x 420mm
Τύπος Λαμπτήρα
Λαμπτήρας Χαλαζία
Αποστολή-Μεταφορικά

Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:


    • Για παραγγελίες με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος εώς 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€ ανά δέμα. Σε βαρύτερα ή μεγαλύτερα δέματα γίνεται ζύγισμα και ογκομέτρηση ώστε να καθοριστεί το κόστος των μεταφορικών και ακολούθως γίνεται ενημέρωση στον πελάτη. Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher).

    • Σε περιπτώσεις δεμάτων με μεγάλο όγκο ή ιδιαίτερα αυξημένο βάρος και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται απο την εκάστοτε μεταφορική εταιρία σε συνάρτιση με το βάρος και τον όγκο της αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η προπληρωμή του συνόλου της παραγγελίας.

    • Με παραγγελίες άνω των 59,00€ σας αποστέλλουμε δώρο το bluetooth ακουστικό NFM-E260 σε λευκό ή μαύρο χρώμα.


    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.