Αποστολές

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα σας μπορούν να σας αποσταλούν με τους εξής τρόπους:
    • Εταιρεία ταχυμεταφορών (courier). Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι ΕΛΤΑ Courier και η Speedex. Οι αποστολές μας είναι καθημερινές, 6 ημέρες την εβδομάδα.
    • Μεταφορική εταιρεία. Συνεργαζόμαστε με την μεταφορική εταιρεία Μπράτσος Μεταφορική ΟΕ, η οποία έχει έδρα τα Τρίκαλα. Σε περίπτωση προϊόντων που είναι ογκώδη και βαριά, η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Ο πελάτης μπορεί, κατόπιν συνεννοήσεως πάντα, να επιλέξει να σταλούν τα προϊόντα του με μεταφορική εταιρεία της επιλογής του με δική του χρέωση. Στην περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία, η παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη θα γίνεται στη μεταφορική εταιρεία, κι όχι στον χώρο του πελάτη.


Έξοδα Αποστολής

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, με γνώμονα πάντα την μικρότερη δυνατή επιβάρυνσή τους, για τα έξοδα αποστολών ισχύουν τα εξής:


    • Για παραγγελίες με πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος εώς 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50€ ανά δέμα. Σε βαρύτερα ή μεγαλύτερα δέματα γίνεται ζύγισμα και ογκομέτρηση ώστε να καθοριστεί το κόστος των μεταφορικών και ακολούθως γίνεται ενημέρωση στον πελάτη. Το κόστος της αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2,50€ ανά αποστολή (voucher).

    • Σε περιπτώσεις δεμάτων με μεγάλο όγκο ή ιδιαίτερα αυξημένο βάρος και κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται απο την εκάστοτε μεταφορική εταιρία σε συνάρτιση με το βάρος και τον όγκο της αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση, αποτελεί η προπληρωμή του συνόλου της παραγγελίας.

    • Με παραγγελίες άνω των 59,00€ σας αποστέλλουμε δώρο το bluetooth ακουστικό NFM-E260 σε λευκό ή μαύρο χρώμα.


    • Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, ο τρόπος και το κόστος αποστολής καθορίζονται κατά περίπτωση, και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας. Για παραγγελίες σε Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τον πελάτη για τον τρόπο και το κόστος αποστολής.

 Διαθεσιμότητα και Χρόνος Αποστολής

    • Οι παραλαβές μας, των προϊόντων, από τις εταιρείες (προμηθευτές) με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι καθημερινές, για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα γίνεται.
    • Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, τα προϊόντα στα οποία αναγράφεται η ένδειξη «Άμεση Αποστολή», είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορούν να αποσταλούν άμεσα. Για τα υπόλοιπα προϊόντα, ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την διαθεσιμότητά τους και τον χρόνο αποστολής.
    • Σε περίπτωση περαιτέρω, από την αναμενόμενη, καθυστέρησης στην αποστολή μιας παραγγελίας, ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.